Drept de anulare

Aveți dreptul de a anula un contract de produs în termen de 14 zile, fără a motiva acest lucru. Acest drept de la § 312g BGB în legătură cu § 355 ff. BGB este explicat mai detaliat în acest paragraf. Nu există dreptul de anulare cu privire la produsele personalizate pe care le-ați comandat.

Nu există dreptul de retragere cu privire la rezervare. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați condițiile de experiență de mai jos.

Drept de anulare

Aveți dreptul de a anula acest contract de produs în termen de 14 zile, fără a da motive. Perioada de anulare a produselor pe care le-ați comandat este de 14 zile din ziua în care dumneavoastră sau un terț numit de dvs., care nu este transportatorul, a fost pus în posesia mărfurilor.

Pentru a vă exercita dreptul de anulare, trebuie să ne informați printr-o declarație clară a deciziei dvs. de a anula acest contract de produs (de exemplu, prin poștă sau e-mail). Ne puteți notifica această declarație în scris către IntraGo GmbH & Co. KG, Eschenweg 13A, 83059 Kolbermoor sau prin e-mail la office@pierre-deville.de. Vă rugăm să furnizați și informațiile dvs. pentru a ne ajuta să identificăm comanda dvs. Pentru a respecta termenul de anulare, este suficient să trimiteți comunicarea cu privire la dreptul dvs. de anulare înainte de expirarea perioadei de anulare.

Dacă doriți să anulați un contract de produs și ați primit deja produsele de la noi, trebuie să contactați serviciul nostru pentru clienți la adresa office@pierre-deville.de pentru Germania sau office@pierre-deville.ro pentru România. Data de livrare trebuie să fie în termen de 14 zile de la data la care ne-ați informat despre anularea contractului. Vă rugăm să vă asigurați că împachetați produsele astfel încât acestea să ajungă la noi în stare bună, ținând cont de faptul că multe dintre produsele noastre sunt fragile.

Dacă anulați acest contract, vom efectua toate plățile pe care le-am primit de la dvs., inclusiv costurile de livrare (cu excepția costurilor suplimentare care rezultă din faptul că ați ales un alt tip de livrare decât cea mai ieftină livrare standard pe care am oferit-o noi) să ramburseze imediat și cel târziu în termen de 14 zile din ziua în care am primit notificarea anulării contractului dvs.. Pentru această rambursare, noi vom folosi aceeași metodă de plată folosită în tranzacția inițială, cu excepția cazului în care s-a stabilit altceva; nu se va percepe taxă de rambursare.

 

Excluderea dreptului de anulare

Dreptul de revocare nu se aplică contractelor pentru livrarea de bunuri care nu sunt prefabricate și pentru producția cărora este decisivă o selecție sau o determinare individuală a clientului sau care sunt în mod clar adaptate nevoilor personale a clientului. Deteriorările cauzate de manipularea necorespunzătoare / defectuoasă, în special și prin nerespectarea instrucțiunilor de utilizare / manualelor de utilizare, nu constituie un motiv de reclamație.

Șampania Pierre Deville

Contactați-ne dacă aveți întrebări sau solicitări speciale.

ro_RORomanian